buy

buy

  • ۰
  • ۰

تحقیق در مورد حساسیت نسبی محصول دانه گندم بهاری و پارامترهای کیفیت در کاهش رطوبت 22 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد صفحه : 21 صفحه


قسمتی از متن .doc :

حساسیت نسبی محصول دانه گندم بهاری و پارامترهای کیفیت در کاهش رطوبت

خلاصه : فشار رطوبت بر محصول و کیفیت کاربر نهایی گندم atricum aestivum L تاثیر میگذارد.مطالعات قبلی ثبات محصول و ارکیبات محصول را در فشار رطوبت ارزیابی کردند. این بررسی ثبات پارامترهای با کیفیت گندم بهاری را نسبت به ثبات محصول و ترکیباتش تحت فشار رطوبت ارزیابی کرد. در سال 1995 و 1996 جهت تعیین کردن اثرات شدت کاهش رطوبت در مورد محصول دانه و ترکیبات آن، وزن آزمایشی ،پروتئین آرد ، عصاره آرد و ویژگیهای مخلوط خمیر و رنگ رشته فرنگی قلیایی16 موجود پرورشی گندم بهاری تحت رژیمهای کاهش رطوبت تولید شدند. کاهش رطوبت به طور متفاوت و مهمی بر وزن آزمایشی موجود پرورشی و محصول تاثیر میگذارد. کاهش کلی رطوبت در محصول به طور ابتدایی به علت کاهش در وزن هسته بود. و اثرات کاهش رطوبت در محصول موجود های پرورشی خاص به طور گسترده ای به علت اثرات در هسته های جوانه بوده است. شاخص های حساسیت به خشکی برای محصول با نیروی بالقوه محصول موجود پرورشی ارتباط دارد . کمبود محصول با کاهش میانه رطوبت پیش بینی کننده کمبود محصول باکاهش شدید رطوبت نیست. اثرات شدت کاهش رطوبت در عصاره آرد زمان اوج میکسوگراف با موجود پرورشی تغییر میکند. کاهش رطوبت درخشندگی اولیه رشته فرنگی را کاهش می دهد و زردی رشته فرنگی را افزایش می دهد. هرچند رنگ رشته فرنگیهای تولید شده با موجودات پرورشی گنجانده شده در این بررسی به طور مشابهی به کاهش رطوبت عکس العمل نشان میدهد. و حاکی ازاین مطلب است که ارزیابی رنگ رشته فرنگی ممکن نیست در سرتاسر محیط های کاهش دهنده رطوبت به ازمایش نیاز داشته باشد . وزن آزمایشی و عصاره آرد جهت محصول دانه با DSIs ارتباط دارند. ازاینرو شناسایی کردن ژنوتیپ های تحمل کننده خشکی بر اساس ثبات محصول تحت فشار رطوبت نیز با داشتن وزن آزمایشی و عصاره آرد ژنوتیپ ها را تعیین میکند.

فشار آب در گندم الگوهای رشد و توسعه را تغییر میدهد. نیروی بالقوه کاهش یافته آب جلوی تقسیم سلولی ، رشد اندام و فوتوسنتز خالص و سنتز پروتئین را میگیرد و تعادلات هورمونی بافتهای اصلی گیاه را تغییر میدهد. در انتخاب کردن موجودات پرورشی اصلاح شده ، پرورش دهندگان گیاه سعی میکنند حد مجاز را با سطوح میانه فشار آب یکی کنند.حد مجاز نشان دهنده ثبات نسبی محصول اقتصادی حاصل از محصول گندم در حضور سطوح متغیر فشار آب میباشد. اگرچه فشار مقدار دیگر ترکیبات محصول اقتصادی را افزایش میدهد از جمله کمیت دانه پروتئین دار. ژنوتیپها با مقدار ثابت اقتصادی به عنوان موجودات پرورشی و والدین پرورشی مطلوب میباشند. بسیاری از مطالعات فعل و انفعالات متقابل ژنوتیپ و محیط تولید را در مورد پارارمترهای کیفیت نهایی گندم ارزیابی کردند. این بررسیها جهت ارزیابی ثبات ژنوتیپی از روش شناسی های آماری با درجه های مختلف مهارت استفاده کردند. یک نتیجه گیری کلی از این مطالعات این است که ژنوتیپ ، محیط و فعل و انفعالات متقابل با محیط به طور مهمی بر روی دامنه وسیعی از پارارمترهای با کیفیت کاربر نهایی تاثیر میگذارد .اما نسبت به اثرات اصلی ژنوتیپ بزرگی اثرات فعل و انفعالی ژنوتیپ در محیط غالبا جزئی است. هرچند این بررسیها اثرات فشار رطوبت را از دیگر عوامل محیطی چون درجه حرارت ، باروری ، شیوع بیماری و نوع خاک جدا نمی سازد. مطالعات کنترل شده تغییر ژنوتیپی را در واکنش ترکیبات محصول با شدت فشار رطوبت بررسی کردند. اما این نوع بررسیها جهت ارزیابی های کیفیت کاربر نهایی گسترش نیافته اند. بعلاوه یک سئوال مهم که در این تحقیق بی پاسخ باقی می ماند این است که آیا ثبا ت تحت فشار رطوبت به ثبات کیفیت مربوط میباشد یا خیر ؟ اراینرو هدف از این مطالعه مشخص کردن واکنش محصول ژنوتیپی و واکنش کیفیت جهت فشار رطوبت کاربردی نحت شرا یط نسبتا کنترل شده میباشد. در توضیح دادن رابطه بین نیروی بالقوه محصول و مقاومت در برابر خشکی بلام متوجه شد که تحت شرایط فار میانه و غیر محدود شده انواعی از محصولات yp وجوددارد. هرچند تحت شرایط فشار شدید رطوبت ، yp و محصول به طور منفی با هم ارتباط دارند. فیشر و مارر تحت فشار خشکی به عنوان تابعی از yp موجود پرورشی ، شدت فشاررطوبت ( شدت خشکی ) و شاخص حساسیت پذیری به خشکی محصول یک موجود پرورش یافته را توصیف کردند. شدت خشکی به عنوان DI =1-(X/XP) محاسبه میگردد کهx محصول متوسط جمعیتی از موجود پرورشی تحت فشار خشکی میباشد و XP محصول بالقوه جمعیتی از موجودات پرورشی تحت شرایط رطوبت نامحدود میباشد. شدت خشکی بر عکس شاخص های فیزیکی چون کمبود آب خاک شاخص زیستی با فشار رطوبت میباشد. شاخص حساسیت پذیری به خشکی یک موجود پرورشی شیب، d( Y/YP) / d (X/XP) میباشد. که تغییردرمحصول موجود پرورشی را نسبت به تغیییر در شاخص زیستی فشار و محصول دانه جمعیتی از موجودات پرورشی اندازه گیری میکند. فیشر و مارر در سال 1978 شاخص حساسیت پذیری به خشکی را با محصول موجود پرورشی به کار گرفتند و دیگر









سایر محصولات :
تحقیق در مورد حشرات و جوندگان موذی 16 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته...

تحقیق در مورد حسگرهای نیمه هادی در خودرو 20ص

لینک دانلود و خرید...

تحقیق در مورد حساسیت نسبی محصول دانه گندم بهاری و پارامترهای کیفیت در کاهش رطوبت 22 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی...

تحقیق در مورد حسادت و بیماری 10 ص

...

تحقیق در مورد حسابداری نفت

...

تحقیق در مورد حسابداری مدیریت محیطی

...

تحقیق در مورد حسابداری منابع انسانی

...

تحقیق در مورد حسابداری صنعتی بهای تمام شده

...

تحقیق در مورد حسابدار صنعتی

...

تحقیق در مورد حساب وجوه درآمد اختصاصی 12 ص

...

تحقیق در مورد حساب مستقل وجوه درآمد اختصاصی

...

تحقیق در مورد حزب چپ آلمان 12 ص

...

تحقیق در مورد حزب منحرفمارقین

...

تحقیق در مورد حزب منحرفمارقین 27 ص

...

تحقیق در مورد حرکت سیمانتیک

...

تحقیق در مورد حرفه حسابرسی

...

تحقیق در مورد حرکتهای سلول شناسی در آرابیدوپیس 13 ص

...

تحقیق در مورد حجاب، ارزش یا روش

...

تحقیق در مورد حجاب عفاف 16ص

...

تحقیق در مورد حجاب در ادیان الهی 32 ص

...

تحقیق در مورد حجاب ، اعصار و ادیان

...

تحقیق در مورد حجاب 22ص

...

تحقیق در مورد حافظه DRAM

...

تحقیق در مورد حج 15 ص

...

تحقیق در مورد جوشکاری

...

تحقیق در مورد جوشکاری با لیزر

...

تحقیق در مورد جوشکاری 22 ص

...

تحقیق در مورد جوشکاری چدن

...

تحقیق در مورد جوشکارى در زیر آب

...

تحقیق در مورد جوش قوس الکتریکی

...

تحقیق در مورد جوش فولاد

...

تحقیق در مورد جهنم

...

تحقیق در مورد جوش MAG

...

تحقیق در مورد جهش زایی آلودگی های مختلف هوایی ذرات معلق

...

تحقیق در مورد جهانی شدن و تاثیر آن بر پیشرفت یا عدم پیشرفت جوامع

...

تحقیق در مورد جهانی شدن 22 ص

...

تحقیق در مورد جهانی شدن ،مدیریت و تجارت الکترونیک 24 ص

...

تحقیق در مورد جنگهای پیامبر – جنگ بدرو جنگ احد و جنگ خندق 20 ص

...

تحقیق در مورد جنگهای پیامبر 19 ص

...

تحقیق در مورد جنگلل وفراورده های آن 12 ص

...

تحقیق در مورد فشار خون
تحقیق در مورد روانشناسی رشد کودک
تحقیق در مورد حجاب و عفاف
پاورپوینت در مورد فسفر در گاوهای شیری
تحقیق در مورد حجاب و عفاف
پاورپوینت در مورد تورم و دلایل ایجاد آن در اقتصاد ایران
پاورپوینت در مورد بیوگرافی استاد شهریار
پاورپوینت در مورد تست های کلیوی
پاورپوینت در مورد بهبود خواص فولاد
پاورپوینت در مورد شیمی الی وعطرها
پاورپوینت در مورد فسفر در گاوهای شیری
پاورپوینت در مورد صد نکته در پایان نامه نویسی
پاورپوینت در مورد بولوتوث
پاورپوینت در مورد شیمی آْی و عطرها
پاورپوینت در مورد فسفر در گاوهای شیری
پاورپوینت در مورد شیمی آْی و عطرها
پاورپوینت در مورد صد نکته در پایان نامه نویسی
پاورپوینت در مورد شیمی الی وعطرها
پاورپوینت در مورد تست های کلیوی
پاورپوینت در مورد تحلیل الگوریتمها 15 اسلاید
پاورپوینت در مورد تورم و دلایل ایجاد آن در اقتصاد ایران
پاورپوینت در مورد تاریخچه استفاده از بیوایمپلنتها
پاورپوینت در مورد بهبود خواص فولاد
پاورپوینت در مورد بیوگرافی استاد شهریار

کلمات کلیدی :کیفی کاربر نهایی شاخص حساسی پذیری محصول دانه گندم دانه گندم بهاری حساسی نسبی محصول نسبی محصول دانه محصول موجود پرورشی فشار رطوب ارزیابی مورد حساسی نسبی نیروی بالقوه محصول کاهش رطوب فشار رطوب موجود پرورشی محصول دانه گندم بهاری موجودا پرورشی محصول پرورشی موجود حساسی میباشد ژنویپ ارزیابی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی